/ / Kā izdzēst fotogrāfijas sadaļā "Kontakti": padomi un triki

Kā izdzēst fotoattēlus sadaļā "Kontakti": padomi un triki

Šodien mēs centīsimies saprast, kā noņemtfotogrāfijas sadaļā "Kontakti". Lieta ir tā, ka daudzi lietotāji pievieno savus fotoattēlus sociālajā tīklā, un tad nezina, kā noņemt attēlus no turienes. Patiesībā uzdevuma īstenošana prasīs daudz laika un pūļu. Papildus fotogrāfiju noņemšanai varat izmantot funkciju slēpties no konkrētiem cilvēkiem. Tas tiks minēts arī.

kā izdzēst kontaktpersonas fotoattēlus

Ātrā dzēšana

Kā izdzēst fotogrāfijas sadaļā "Kontakti"? Sāksim ar sociālā tīkla ātru tīrīšanu no nevēlamiem attēliem.

Tātad, lai dzēstu fotoattēlu, jums būs nepieciešams:

  1. Piesakieties savā profilā "VC".
  2. Iet uz kreiso izvēlni uz "Manas fotogrāfijas".
  3. Atrodiet vēlamo attēlu un atveriet to.
  4. Apakšējā rindiņā izvēlieties "Dzēst".
  5. Apstipriniet operāciju.

Pēc norādītajām darbībām fotoattēls tiks izdzēsts. Bet šī opcija nav piemērota masveida sociālā tīkla attīrīšanai.

Albums

Kā izdzēst fotogrāfijas sadaļā "Kontakti"? Jūs varat izmantot masu dzēšanu. Šajā gadījumā mēs domājam profila tīrīšanu no fotoattēlu albumiem.

Kā veikt šo operāciju? Ir nepieciešams:

  1. Sociālās tīkla navigācijas izvēlnē atveriet sadaļu Mani fotoattēli.
  2. Pārvietojiet kursoru virs vēlamā fotoalbuma attēla.
  3. Noklikšķiniet uz pogas ar zīmuļa attēlu ("Rediģēt albumu").
  4. Atlasiet "Dzēst albumu".
  5. Apstiprini savus nodomus.

Praksē viss ir daudz vieglāk, nekā šķiet sākotnēji. Šīs metodes patiešām palīdz atbrīvoties no fotogrāfijām.

Saglabātie attēli

Un kā dzēst attēlus sadaļā "Kontakti", kastiek saglabāti albumā "Saglabātie attēli"? Šajā gadījumā jūs nevarat iztikt bez papildu programmatūras. Šis ir specializēts sociālā tīkla lietojums. Pēc tā instalēšanas jūs varat viegli izpildīt uzdevumu.

kā aizvērt attēlus kontaktā

Norādījumi par saglabāto fotoattēlu dzēšanu ir šādi:

  1. Atveriet Manas lietotnes.
  2. Atrodiet ar meklēšanas līnijas programmatūras palīdzību "Fotoattēlu pārsūtīšana".
  3. Atveriet programmu un noklikšķiniet uz "Pievienot lietojumprogrammu".
  4. Atveriet manu fotoattēlu (aizveriet lietojumprogrammu) un noklikšķiniet uz pogas "Izveidot albumu".
  5. Fotoattēlu skatīšanas režīmā iestatiet opciju "Tikai mani".
  6. Noklikšķiniet uz "Izveidot".
  7. Atveriet programmu "Fotoattēlu pārsūtīšana".
  8. Rindā "No" norādiet "Manas fotogrāfijas", zemāk - "Saglabāts".
  9. Noklikšķiniet uz "Pārvietot".
  10. Atveriet Mani attēli.
  11. Noklikšķiniet uz "Rediģēt" blakus vajadzīgo albumu.
  12. Atlasiet "Dzēst albumu".

Pēc operācijas apstiprināšanas saglabātie fotoattēli tiks notīrīti. Šādas manipulācijas praksē ir diezgan reti, taču tās var noderēt.

Slēpta fotogrāfija

Un kā slēgt attēlus sadaļā "Kontakti"? "VC" nodrošina funkciju slēpt albumus. Lietotājs pats var norādīt, kurš var skatīt noteiktus fotoattēlu arhīvus. Šī ir diezgan normāla parādība.

Lai slēptu albumus, jums ir nepieciešams:

  1. Atveriet sadaļu "Attēli" savā VK profilā.
  2. Atlasiet vēlamo albumu un noklikšķiniet uz pogas Rediģēt.
  3. Iestatiet privātuma iestatījumus sadaļā "Kas var skatīt albumu".

Lai paslēptu foto arhīvu, jums ir jānorāda "Tikai mani". Bet tas nav vienīgais risinājums. "VC" varat piekļūt tikai fotoattēlu albumiem noteiktām lietotāju grupām. Kad darbības ir pabeigtas, noklikšķiniet uz Saglabāt.

Privātums

Ir skaidrs, kā izdzēst fotoattēlus "Kontaktā". Nākamā iespēja ir paslēpt attēlus - strādāt ar konfidencialitātes iestatījumiem. Tie nedaudz atgādina albuma iestatījumus.

kā atgūt izdzēstos fotoattēlus

Lai konfigurētu piekļuvi fotoattēlam, jums ir nepieciešams:

  1. Atveriet sociālā tīkla iestatījumus.
  2. Atveriet cilni "Konfidencialitāte".
  3. Atlasiet "Kurš redzēs saglabātos fotoattēlus" un "Uz ko man tika atzīmētas atzīmes".
  4. Iestatiet vēlamos parametrus un noklikšķiniet uz "Saglabāt".

Praksē viss ir vieglāk nekā šķiet. It īpaši, ja jūs sekojat ieteiktajiem norādījumiem.

Par restaurāciju

Kā atjaunot izdzēstos fotoattēlus uz"Kontakti"? To var izdarīt tikai pirms pārlūka lapas atjaunināšanas. Tas ir, uzreiz pēc attēlu dzēšanas. Pretējā gadījumā atjaunošana nenotiek.

Lai īstenotu uzdevumu, vienkārši noklikšķiniet uz pogas "Atjaunot". Tas parādās uzreiz pēc fotoattēla dzēšanas.

Lasīt vairāk: