/ / Nodarbinātības perspektīvas Vācijā un pārvietošanās veidi

Perspektīvas pastāvīgai dzīvesvietai Vācijā un pārvietošanās veidi

Daudzi krievu pilsoņipārejot uz jebkuru valsti Eiropā pastāvīgā dzīvesvietā. Galvenais jautājums šajā jautājumā ir konkrētas vietas izvēle. No Eiropas valstīm visveiksmīgākie ir šādi: Slovākija, Čehija un Vācija. Bet, tā kā pēdējā ir daudz pārtikusi un bagātāka valsts, liels skaits emigrantu pārtrauc savu izvēli šajā valstī.

pmzh Vācijā
Vēl nesen to bija ļoti grūti iegūttiesības uz pastāvīgu dzīvesvietu Vācijā un pilsonību, un tam bija vajadzīgas ievērojamas izmaksas, pūles un laiks. Bet pēc tam, kad Eiropas Savienība pieņēma Vāciju savā rindā, izbraukšanas izmaksas un normas kļuva noteikti maigākas.

Tātad, kā jūs varat iegūt pilsonībuVācija un pārcelt uz pastāvīgu dzīvesvietu Vācijā? Apskatīsim dažus variantus. Varbūt visērtākais un universālais veids ir iegūt augstāko izglītību Vācijas universitātē ar turpmāku nodarbinātību. Tiesību studēšanas procesā stipendijas tiek izmaksātas ārzemju studentiem, un apmācība ir brīva. Papildus kursam tiks pievienoti papildu valodu kursi ārzemniekiem. Bet šeit jums jāņem vērā vecuma ierobežojums.

Vēl viena iespēja pastāvīgi uzturēties Vācijā var būt ebreju vai vācu sakņu klātbūtne, tomēr pilsonības iegūšana var ilgt līdz 8 mēnešiem, līdz

uz pastāvīgu dzīvesvietu Vācijā
tiks pārbaudīta iesniegto dokumentu ticamība. Līdzīgu iespēju var uzskatīt par laulību ar šīs valsts pilsoni vai tuvu radinieku klātbūtni, kuriem ir Vācijas pilsonība.

Ja jūs dodaties uz Vāciju, lai dotos uz pastāvīgo dzīvesvietuprofesionāls kādā šaurā darbības jomā vai ir "gabals" speciālists, viņš var mēģināt iegūt darba vīzu. Bet šajā gadījumā ir nepieciešams atrast darba devēju Vācijā, kas sniegs darbu. Ir arī nianses: ir nepieciešams apstiprināt, ka kāda valsts pilsonis nevar pieņemt kādu vietu kāda iemesla dēļ.

Citas iespējas iegūt pastāvīgu dzīvesvietu Vācijā var būtapsveriet emigrāciju biznesā vai bēgļa statusa iegūšanu. Bet tas ir iespējams, visvairāk kondicionieri veids, kā pirmajā gadījumā nepieciešamo summu gandrīz pusmiljons eiro, un otrā persona ir daudz ierobežojumu, un pieticīgs saturs pirms pilsonības saņemšanai (un šajā gadījumā tas ir nožēlojamais viņa stāvokli, ir pietiekami daudz pierādījumu, lai valsts).

par pastāvīgu dzīvesvietu Vācijā
Jebkurā gadījumā, ja tiek iegūta pastāvīgā dzīvesvieta Vācijāveiksmīga un pilsonība ir iegūta, "nesen veikts Vācijas" saņem pilnas tiesības uz veselības aprūpi, uz finansiālu atbalstu, lai iegādātos vajadzīgo preču dzīvo (apģērbu, mēbeles, pārtiku), un ir tiesības saņemt bezdarbnieka pabalstu, kas līdzinās 500 eiro.

Ir atkarīgs pilsonības laikskāds iemesls kāds ir ieradies valstī. Ja ir Vācijas vai ebreju saknes, pilsonība tiek izsniegta pēc ierašanās Vācijā. Juridiskas sievas vai vīri saņem pilsonību pēc septiņiem gadiem. Politisko bēgļu pilsonības iegūšanas periodu nosaka valsts atsevišķi, atkarībā no situācijas.

Lasīt vairāk: