/ / Kā doties uz Austrāliju pastāvīgā dzīvesvietā

Kā doties uz Austrāliju pastāvīgā dzīvesvietā

Silta Austrālija ar smilšainām pludmalēm un retāmdzīvnieki piesaista daudzus cilvēkus. Un ne tikai kā kūrorta vieta. Daudzi cilvēki domā, kā aizbraukt uz Austrāliju pastāvīgā dzīvesvietā. Faktiski, imigrēt uz šo valsti, ir daudz vieglāk, nekā jebkurš cits, it īpaši, ja persona ir labas zināšanas par valodu, pašreizējo profesiju un pieredzi savā darbā.

Pastāvīga dzīvesvieta Austrālijā ir pieejama dažādu profesiju pārstāvjiem, lai viņi varētu gūt labumu šai valstij un veicinātu tās attīstību.

Kā iet uz Austrāliju

Prasības imigrantiem

Pirms došanās uz dzīvi Austrālijā, jums ir jāiziet procedūra uzturēšanās atļaujas saņemšanai. Pretendentiem jāatbilst šādām prasībām:

  1. Vecums nav vecāks par 45 gadiem.
  2. Angļu valodas zināšanas augstā līmenī.
  3. Augstākās izglītības diploms un darba pieredze specialitātē.

Papildus šīm prasībām, imigrants jābūt pietiekami bagāts cilvēks, kas Austrālijā šodien ļoti augsts dzīves līmenis.

Kā iet uz Austrāliju

Kā dzīvot Austrālijā

Jūs varat imigrēt uz Austrāliju vienā no trim veidiem:

  1. Iegūstiet bēgļa statusu.
  2. Neatkarīga imigrācija.
  3. Biznesa imigrācija.

Meklējot patvērumu Austrālijā, var cilvēki, tiesībaskas, kā noteikts Ženēvas konvencijā, tiek pārkāptas. Pārsvarā attīstītās valstīs tiek ievērotas cilvēktiesības, tāpēc krieviem nevajadzētu domāt par to, kā Austrālijai atstāt bēgli.

Neatkarīga imigrācija ir pieejama tikaiefektīvi un bagāti pilsoņi. Bez tam, bezmaksas imigrantiem ir jāiegūst rezultējošs rezultāts, pamatojoties uz šādiem kritērijiem: profesionālā izglītība un angļu valodas prasmes līmenis.

Ja mēs runājam par biznesa imigrāciju, tad iekšāNesen pastāv ierobežojumi attiecībā uz pastāvīgo darījumu vīzu izsniegšanu. Tagad uzņēmējdarbības vīzas iegūšanas process tiek ievilkts četrus gadus un tiek nodots vairākos posmos.

Imigrācijas priekšrocības Austrālijā

Austrālija ir augsti attīstīta valsts, kasieņem trešo vietu attiecībā uz dzīves līmeni. Divus gadus dzīvojot Austrālijā, imigrants iegūst Austrālijas pilsonību un iespēju ceļot uz daudzām pasaules valstīm bez nepieciešamības saņemt vīzu. Valsts rūpējas par saviem pilsoņiem, ir pieejamas medicīniskas aprūpes iespējas, lielas priekšrocības un pensija. Bezdarba līmenis Austrālijā ir viszemākais pasaulē: tikai 5,5%.

Pastāvīgā uzturēšanās Austrālijā

Tāpēc, ja esat jūsu ekspertsprofesija un valoda angļu valodā, jūs varat iegūt uzturēšanās atļauju un pastāvīgā iedzīvotāja statusu Austrālijā. Vīza tiek dota uz mūžu, bet tā ir jāatjauno reizi piecos gados. Precīzāk, jums ir nepieciešams ielīmēt līnijpārvadātāju savā pasē. Ir vērts atzīmēt, ka tiesības kļūt par pilsoni Austrālija piedāvā tieši šādu vīzu, bet tas ir diezgan iespējams dzīvot bez pilsonības statusam pastāvīgā iedzīvotāja. Pastāvīgā iedzīvotāja vīza dod tādas pašas tiesības kā pilsonība. Vienīgā atšķirība - ar pasi pilsoņa Austrālijā, jums būs iespēja doties uz jebkuru valsti bez vīzas, izņemot Krieviju un Ukrainu. Tātad, pirms jūs iet uz Austrāliju, nav jāsteidzas, lai dotu savu Krievijas pasi, jo vairāk tāpēc, Austrālijā tas no jums, neviens prasa to dubultpilsonību pieļāva.

Lasīt vairāk: